arrow_upward

7 business centers: Amstelveen

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Amstelveen. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Een business center: wat is dat eigenlijk?

Een business center, ook wel een bedrijfsverzamelgebouw genoemd, is een kantoorgebouw waarin meerdere bedrijven kantoorruimtes of werkplekken huren. Je hebt je eigen (vaste) werkplek maar je deelt de overige ruimtes en faciliteiten met anderen. Dit zijn bijvoorbeeld de keuken, kantine, receptie en vergaderruimtes.

Wel de lusten, niet (alle) lasten

Bij een business center betaal je alleen voor wat je gebruikt. Wil je maar een paar bureaus? Prima, je kunt later altijd uitbreiden als het nodig is. Heb je de vergaderruimte niet elke dag nodig? Geen probleem, je betaalt per uur. Het mooie van een business center is dat je de kosten voor onderhoud, schoonmaak en faciliteiten deelt met de andere huurders. Je profiteert dus van een professionele zakelijke omgeving zónder de hoge kosten en verantwoordelijkheden van een eigen kantoor.

Waarom een business center in Amstelveen?

Amstelveen is een aantrekklijke locatie voor bedrijven. Je profiteert namelijk van de strategische ligging tegen Amsterdam aan, terwijl de huren in Amstelveen aanzienlijk lager liggen. Dat is op zijn minst opvallend, zeker gezien de nabijheid van de populaire Zuidas, waar veel grote (inter)nationale bedrijven gevestigd zijn.

Daarnaast zit je in Amstelveen buiten de drukte van de grote stad terwijl je nog steeds net zo goed bereikbaar bent (misschien zelfs wel beter). NS Station Zuid ligt op afzienbare afstand en metrolijn 51 kruis dwars door Amstelveen. Ook met de auto rijd je gemakkelijk van en naar je business center in Amstelveen. Zelfs luchthaven Schiphol ligt om de hoek.

Hoe kies je het juiste businses center?

Het belangrijkste is dat je goed weet wat je zoekt. Je hebt misschien al een voorkeur voor een bepaalde locatie en je weet waarschijnlijk ongeveer wat je budget is. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om te kijken naar wat je precies nodig hebt, zowel op dit moment als in de komende paar jaar. Gelukkig bieden business centers doorgaans flexibele huurcontracten, waardoor je gemakkelijk ruimtes of bureaus bij kunt huren. Kijk daardoor goed naar de mogelijkheden want die kunnen per business center verschillen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Amstelveen?

Bekijk ons actuele aanbod en vraag informatie aan over interessante locaties.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 1 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal