arrow_upward

7 business centers: Maastricht

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Maastricht. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Een business center in Maastricht

Maastricht is de grootste gemeente in Limburg en de stad zelf telt al meer dan 122.000 inwoners. Maastricht ligt in het zuiden van Nederland en ligt op geringe afstand van Duitsland en België. De regio staat bekend om de gezelligheid, de mooie natuur en de vele grotten en andere bezienswaardigheden. Tegelijkertijd is het een gebied waarin veel ondernemers actief zijn, omdat Maastricht en omstreken veel te bieden heeft voor de verschillende ondernemingen, mede omdat er al zoveel bedrijven actief zijn hier. Maastricht is de laatste decennia sterk uitgebreid. Na de Tweede Wereldoorlog was er een groot tekort aan woningen en in deze regio zijn veel nieuwe wijken gebouwd, en veel nieuwe bedrijfspanden. Dit maakte het mogelijk voor veel mensen om een dak boven het hoofd te vinden en werk op korte afstand. Ben je op zoek naar de beste uitgangspunten voor jouw business center: Maastricht heeft veel meer voordelen dan de meeste mensen denken. Zeker op het gebied van ondernemen is er veel te vinden, en deze mogelijkheden worden de laatste tijd ook alleen maar omhoog bij geschroefd, wat een interessant uitgangspunt zou kunnen zijn.

Business center: Maastricht en de bedrijven

Maastricht en Limburg als geheel hebben een belangrijke rol gespeeld binnen de industrie in Nederland. Deze rol is tot 1970 goed terug te zien in de stad zelf, maar na dit punt is besloten om meer in te gaan zetten op de kenniseconomie in plaats van de industrie waarin het aantal banen terug bleef lopen. Er kwamen steeds meer bedrijven die zich bezighielden met innovatie, maar ook met de dienstverlening, want onder andere Vodafone en Q-Park hebben hier een business center: Maastricht is de uitvalsbasis van deze bedrijven. Dit heeft er uiteraard voor gezorgd dat er steeds meer bedrijven naar deze regio zijn gekomen en op dit moment stijgt het aantal ondernemers nog altijd. De bedrijven zijn goed verdeeld door Limburg heen, maar veel van de bedrijven zitten in de buurt van Maastricht. Kantorenparken zoals Randwyck-Noord zijn populaire bestemmingen voor een business center Maastricht, maar de vele kleinere bedrijven zitten ook door de stad verspreid en dat betekent dat je in deze stad je eigen eisen op de eerste plek kunt laten komen. Zo kun je ervoor kiezen om in de buurt van het centrum een kantoor te beginnen. De binnenstad is gezellig en er zijn veel verschillende detailhandelaars actief. Ook zijn er genoeg leuke restaurants om te eten en is het makkelijk om een dagje uit te vullen in deze regio. Dat is overigens ook iets wat veel mensen doen en dat maakt de regio nog aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar een grote afzetmarkt.

Business Center: Maastricht als internationaal knooppunt

De meest voorname reden van de aantrekkingskracht van Maastricht is echter de ligging. Het ligt op de perfecte plek om een internationaal bedrijf op te zetten, want het ligt precies op de kruising van veel belangrijke verkeersaders. De Duitse steden zijn niet ver weg, maar ook België, Luxemburg en Frankrijk zijn goed bereikbaar vanuit de stad. Dat zorgt ervoor dat een business center Maastricht al snel een internationaal karakter kan krijgen. Ook maakt dit het makkelijker om met andere landen zaken te doen met het oog op de import en de export. Deze regio biedt kansen aan veel soorten ondernemingen. Je kunt ervoor kiezen om je te richten op de binnenlandse consument, de Europese consument, de ondernemers in Nederland of de ondernemers over de grens. Dat betekent dat er bijzonder veel verschillende afzetmarkten zijn en dankzij de goede verbindingen kunnen deze allemaal samenkomen op het business center Maastricht. Een van de mooiste plaatsen van Nederland, een van de gezelligste en ook nog een van de beste locaties om een business center op te zetten dus!
star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal