arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Weustenraadstraat 5, 6217 HZ Maastricht

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Weustenraadstraat 5
6217 HZ Maastricht
Oppervlakte
15 - 30 m²
Cafeteria / CateringCleaning Services
Meeting RoomsParking
Private company signWIFI

Maastricht, Weustenraadstraat

Dit moderne kantoorgebouw is onlangs opgeleverd en dus spiksplinternieuw. Het gebouw is zeer gunstig gelegen aan de Via Regia en bestrijkt Maastricht West, met meer dan 80.000 inwoners binnen een straal van 3 kilometer. Dus ideaal voor vele dienstverleners zoals bijvoorbeeld een Para- medische praktijk, Advocaat/ Assurantie / Administratiekantoor of een Verkoop/advieskantoor. Dit centraal gelegen kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf de A2 en vanuit België. Vanaf het complex is de afstand naar de op- en afritten van de A2 slechts 1 km. Ook met bus en trein zijn de gebouwen goed bereikbaar, de bushalte bevindt zich naast de deur. Er is eigen parkeergelegenheid beschikbaar op het bijbehorende parkeerterrein. U kunt al een ruime kantoor unit huren voor slechts € 425,- per maand. Maar ook flexibele kantoorhuur is mogelijk alsmede inschrijving als Kamer van koophandel vestigingadres en postadres vanaf € 75,- per maand.

Dit centraal gelegen kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf de A2 en vanuit België. Vanaf het complex is de afstand naar de op- en afritten van de A2 slechts 1 km. Ook met bus en trein zijn de gebouwen goed bereikbaar, de bushalte bevindt zich naast de deur. Er is eigen parkeergelegenheid beschikbaar op het bijbehorende parkeerterrein.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers