arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Wim Duisenbergplantsoen 27-31, 6221 SE Maastricht

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Wim Duisenbergplantsoen 27-31
6221 SE Maastricht
Oppervlakte
15 - 40 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
ShowersStaffed reception
StorageTelephones system
WIFI

Maastricht, Parc Ceramique

Dit nieuwe center is onderdeel van Parc Ceramique. Een groen en ruim opgezet park, waar dankzij het vele glas dat in het gebouw gebruikt is optimaal van kan worden genoten. De inrichting is zakelijk, en kantoren zijn compleet ingericht voor het benodigde aantal werkplekken. De ICT standaard is hoog. Parkeerplaatsen bevinden zich onder het pand. Het Offices for You concept biedt ondernemers de mogelijkheid zelf de kantoor oplossing voor hun bedrijf samen te stellen. Elke maand kan het pakket aan kantoor en extra services veranderd worden, waardoor ondernemers volledig vrij zijn om hun kantoor oplossing aan te passen aan de wensen en behoeftes van hun bedrijf.

Het center is dichtbij de A2, en naast de kenmerkende Kennedy brug. Het center is onderdeel van Parc Ceramique, een levendige en stijlvolle wijk, en het prachtige oude centrum is binnen loopafstand. Het stadscentrum biedt een overweldigende rijkdom aan historische en culturele trekpleisters, maar staat ook bekend vanwege het grote aantal restaurants en cafés. Maastricht Centraal Station ligt op slechts 1 kilometer afstand, en Maastricht – Aachen Airport is slechts 13 kilometer van het center verwijderd.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers