arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
Meeting RoomsParking
Staffed receptionStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers

Teleport Towers heeft een centrumlocatie in Amsterdam Teleport. Het is een van de meest kenmerkende gebouwen van Amsterdam, ontworpen door architect Alberts & Van Huut. De inrichting van het gebouw is zeer modern en speels en alle denkbare services en diensten worden geboden. U treft hier zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fantastische faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Is het tijd voor de lunch? Dan kunt u terecht in het gezellige bedrijfsrestaurant en in de zomer genieten van het zonnige terras. Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. In de directe omgeving bevinden zich veel gerenommeerde bedrijven en organisaties, waaronder: Warner Bros, De Telegraaf, Deloitte, Getronics PinkRoccade, Reed Elsevier, Belastingkantoor Amsterdam, Atos Euronext, UWV en Dell Computers. Het nabij gelegen NS-station Amsterdam Sloterdijk geeft een directe verbinding met Amsterdam Centraal Station, Haarlem, Leiden en Schiphol. Het uitgebreide netwerk van bus- , metro- en tramlijnen maakt dat de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend te noemen is.

Treinstation Sloterdijk zit op nog geen 2 minuten afstand, hier vandaan bent u binnen 12 minuten op vliegveld Schiphol en binnen 6 minuten in het hart van de stad Amsterdam, waar kan worden genieten van de vele geneugtes die de binnenstad van Amsterdam te bieden heeft.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers