arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op UNStudio, Parnassusweg 819, 1082 LZ Amsterdam

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
UNStudio, Parnassusweg 819
1082 LZ Amsterdam
Oppervlakte
10 - 1.000 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesFacilities for the Disabled
High Speed InternetIT Support
Meeting RoomsParking
Private kantorenStaffed reception
Telephones systemWIFI

Business center op Amsterdam Zuidas

Werken in het Business District van Nederland? Het business center op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen langs de A10 en zeer herkenbaar door zijn spierwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas en staat hier middenin!

De uitstraling en inrichting van de het gebouw past bij de hoge eisen die worden gesteld aan deze omgeving. Schitterend ingerichte kantoorruimten, diverse flexwerkoplossingen, vergaderruimten, social area’s voorzien u in alle eisen die aan een hypermoderne en internationale hotspot worden gesteld!

Wij bieden u nog veel meer dan een toplocatie alleen. Onze mensen in de kenmerkende rode jurkjes verwelkomen u en uw gasten altijd met een glimlach en een vers gezet kopje cappuccino. En wat dacht u van onze Lost Box? Praktische zaken die u bent vergeten, vindt u hierin. Van telefoonopladers, knopen en paraplu’s tot een leesbril of paracetamol. Kortom, een kist vol oplossingen!

Door de directe ligging aan station Zuid en de ringweg A10 is de bereikbaarheid van deze locatie zonder meer uitstekend. Parkeren doet u in de ondergelegen parkeergarage welke binnendoor toegang biedt tot de entree van het gebouw. Vanuit uw kantoor loopt u naar de verschillende winkels en horecagelegenheden welke de Zuidas te bieden heeft.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers