arrow_upward

3 Vergaderruimte: Eindhoven

Op deze pagina vind je beschikbare vergaderruimtes in Eindhoven. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Op zoek naar flexibele vergaderruimten: Eindhoven heeft diverse mogelijkheden

Technologiestad Eindhoven is een middelgrote stad met ruim 225.000 inwoners. De stad ligt in de provincie Noord-Brabant en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van buurlanden Duitsland (het oosten) en België (het zuiden). De lichtstad stond vroeger, met grote invloedrijke bedrijven als gloeilampenfabrikant Philips en vrachtwagenfabrikant DAF, vooral bekend als industriestad. Door deze bedrijven maakte de stad in de 20e eeuw een grote industriële ontwikkeling door, welke van grote invloed is geweest op de stad en de omliggende regio. De industrie is grotendeels uit de stad verdwenen en Eindhoven staat tegenwoordig vooral bekend als technologie- en designstad. Er zijn dan ook veel bedrijven, kenniscentra en universiteiten in de stad aanwezig, die werkzaam zijn in deze sectoren. Op het voormalige R&D-terrein van Philips bevindt zich nu de High Tech Campus, waar talloze bedrijven zich bezighouden met technologie en innovatie, waaronder veel succesvolle spin-offs van het Philipsconcern.

Vind de ideale vergaderruimten – Eindhoven, hart van de Brainport Regio

Eindhoven maakt onderdeel uit van de vooruitstrevende Brainport Regio, een kennis- en innovatiecentrum van topniveau en een van de belangrijkste economische kerngebieden van Nederland. De Brainport Regio heeft ook wereldwijd een niet te missen imago opgebouwd waardoor het investeerders, bedrijven en talentvolle studenten uit de hele wereld aantrekt. De bedrijvigheid, de technologische ontwikkelingen, de aanwezigheid van de jonge en hoogopgeleide beroepsbevolking en de elkaar aanvullende bedrijven en kennisinstellingen van wereldniveau maken Eindhoven tot een aantrekkelijke vestigingsplek. Als huurder van een van de vele vergaderruimten in een business center in Eindhoven kun je hierdoor genieten van alle voordelen die dit met zich meebrengt. De hightech hot-spot heeft meer te bieden dan alleen bedrijvigheid. De stad biedt ook een prettige leefomgeving: het heeft een moderne binnenstad met een groot aanbod van winkels en warenhuizen, een diversiteit aan wijken, veel groen, bijzondere architectuur en diverse uitgaansgelegenheden.

Perfect gelegen vergaderruimten – Eindhoven heeft een gunstige ligging en een goede bereikbaarheid

Eindhoven beschikt over een logistieke infrastructuur van zeer goed niveau en door de gunstige ligging ten opzichte van buurlanden België en Duitsland is het ook een logistieke hot-spot met grensoverschrijdend verkeer. De stad beschikt ook over een eigen luchthaven, Eindhoven Airport. Deze luchthaven is de tweede grote internationale luchthaven van Nederland en zal zich de komende jaren nog verder uitbreiden. Ook de andere internationale luchthavens Schiphol en Rotterdam Airport zijn vanuit Eindhoven goed te bereiken. Op zoek naar vergaderruimten in een business center: Eindhoven heeft een uitstekende bereikbaarheid. Niet alleen beschikt de stad over een eigen luchthaven, de stad is ook omringd door goed wegennet en openbaar vervoersnetwerk. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Randstad en de beide buurlanden wordt de stad ook vaak gekozen als internationaal ontmoetingspunt. Er zijn in de stad dan ook veel mogelijkheden voor het huren van vergaderruimten.

Vergaderruimten: Eindhoven biedt toplocaties

In Eindhoven worden op diverse locaties vergaderruimten te huur aangeboden. Zowel in het centrum (vlakbij het NS-station) als op de diverse bedrijfsterreinen zijn mogelijkheden. Andere toplocaties voor het huren van vergaderruimten zijn het zakendistrict rond Eindhoven Airport of aan het Flight Forum, waar diverse grote financiële bedrijven zijn gevestigd. Ook op de High Tech Campus is er voldoende aanbod. De stad is inventief, creatief en energiek en dat is ook goed terug te zien op het gebied van herontwikkeling. Veel voormalige industrieterreinen zijn inmiddels omgevormd tot woon- en werkgebieden. Deze ontwikkelingen zullen zich in de komende jaren voortzetten en zullen ook leiden tot de bouw van nieuwe kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en business centers waar vergaderruimten te huur worden aangeboden.


Flexibele mogelijkheden voor het huren van vergaderruimten: Eindhoven is de plek voor startups

Vanwege de ongekende mogelijkheden heeft de Brainport Regio een grote aantrekkingskracht op nationale en internationale bedrijven en trekt de regio ook veel investeerders aan. Daarnaast kiezen ook veel startende bedrijven voor de Brainport Regio als vestigingslocatie. Op de High Tech Campus, maar ook op de Strijp S. zijn grote concentraties van startups te vinden. Veel van deze beginnende startups kiezen voor het huren van vergaderruimten in een business center vanwege de flexibele mogelijkheden en de lage kosten.
star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 1 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal