arrow_upward

4 business centers: Bergen op Zoom

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Bergen op Zoom. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een business center in Bergen op Zoom?

Bergen op Zoom is geen metropool, maar telt toch meer dan 65.000 inwoners. De stad heeft een goede ligging tussen Rotterdam en Antwerpen en heeft een gezellige oude binnenstad met diverse fraaie monumenten. Qua business centers in Bergen op Zoom valt er aardig wat te kiezen. Zo bieden we een aantal mooie locaties in het Havenkwarter.

Het business center wordt populairder

Het houden van een eigen kantoor is niet voor iedereen haalbaar, maar ook veel bedrijven hebben er simpelweg geen behoefte aan. Veel bedrijven en ondernemers geven de voorkeur aan het huren van een ruimte in een business center. Hier kun je namelijk heel makkelijk werkruimte en kantoorruimte huren zonder dat je vast zit aan langdurige huurcontracten. Zo kun je veel flexibeler zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt uitbreiden of inperken.

In een business center huur je een ruimte in een kantoorpand waar ook andere bedrijven en ondernemers zitten. Je hebt dus je eigen ruimte, maar je deelt bijvoorbeeld de keuken, de receptie en vergaderruimtes met anderen. Verder bieden business centers meestal handige faciliteiten en diensten zoals receptiediensten en cateringservice. Je kunt het dus zien als een soort kantoorhotel.

Business center: Bergen op Zoom is populair bij bedrijven

De economie van Bergen op Zoom is de laatste jaren aan het aantrekken, en dat zorgt ervoor dat veel bedrijven zich er vestige. Zo zijn er grote bedrijven als GE Plastics, Cargill, Ricoh en Forever 21 met een kantoor in Bergen op zoom. Daarnaast zijn er vele lokale bedrijven die investeren in de regio. Dit maakt Bergen op Zoom een aantrekkelijk locatie voor het het huren van een business center.

De bereikbaarheid van Bergen op Zoom

Bergen op Zoom ligt op een goede locatie tussen twee grote steden Antwerpen en Rotterdam in. De verbindingen met zowel Nederland als België zijn uitstekend en de stad beschikt over een NS station waar er twee keer per uur een trein reidt op het traject Vlissingen-Amsterdam CS.
star
star
star
star
star
3.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal