arrow_upward

0 business centers: Haarlemmermeer

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Haarlemmermeer. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Business center Schiphol

De meeste mensen kennen Schiphol als een luchthaven waar jaarlijks miljoenen mensen aankomen en vertrekken. Het is één van de grootste toegangspoorten in Nederland en het is de plek waar voor veel mensen de vakantie echt begint. Schiphol is echter veel meer dan een plek waar vliegtuigen aankomen en vertrekken. Het is niet alleen een airport, het is ook een mainport. Dit betekent dat een business center Schiphol als thuisbasis kiest wanneer het middenin de actie wil zitten op het zakelijk gebied. Met de honderden bedrijven die alleen al in het WTC Schiphol te vinden zijn, weet je zeker dat je het zakelijk hart van Nederland gevonden hebt.

Ben je op zoek naar een locatie met een goede bereikbaarheid en genoeg faciliteiten op locatie, dan is de luchthaven en het omliggende gebied een perfecte plek om te starten. Er zijn verbindingen met 99 landen en het vervoeren van passagiers en vracht wordt daardoor erg gemakkelijk gemaakt. Het verzenden van bestellingen of het aan laten komen van belangrijke mensen voor jouw bedrijf is gemakkelijk vanaf jouw business center Schiphol. Daarnaast zijn er goede verbindingen met de rest van Nederland wat zeker een voordeel is voor de gemiddelde onderneming.

Business Center: Schiphol biedt meer dan luchtvaart

Schiphol is al jaren hard aan het werk om het imago te verbeteren. Het beeld dat hier alleen veel luchtvaart te vinden is, klopt namelijk niet. Integendeel, er zijn veel verschillende bedrijven in deze regio actief en daarnaast zijn er genoeg faciliteiten die het makkelijker maken om een bedrijf te runnen in deze regio. De bereikbaarheid via de lucht, het spoor en de snelweg is daar één van, maar de vele horecagelegenheden mogen ook niet vergeten worden. De luchthaven zorgt zelf al voor werkgelegenheid voor meer dan 60.000 mensen, en is daarnaast een belangrijke economische motor voor de bedrijven in de regio. Dat maakt het gebied ook direct interessant voor ondernemers. Bedrijven die zich richten op de consumenten, zien hier dagelijks tienduizenden mensen voorbijkomen. De bedrijven die zich richten op import en export, hebben alle vervoersbedrijven in de buurt en de mogelijkheid om binnen zeer weinig tijd te laden en te lossen.

Business Center: Schiphol is meer dan een luchthaven

Heb je een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de dienstverlening in de richting van andere bedrijven, dan is een business center Schiphol helemaal een aanrader. Alleen in het WTC vind je al 500 bedrijven en in de rest van dit gebied zitten veel andere bedrijven die constant diensten van andere bedrijven nodig hebben om maximale prestaties te kunnen leveren. Daarmee is nog maar eens duidelijk dat Schiphol veel meer is dan alleen een luchthaven. Het is een zakelijk centrum met veel grote bedrijven. Hier vind je uiteraard een groot aantal bedrijven dat zich bezighoudt met de luchtvaart, maar er zijn ook veel bedrijven die dit gebied gekozen hebben vanwege het internationale karakter en de ruimte die er te vinden is. Zo heeft onder andere Microsoft een business center Schiphol en zijn er veel andere voorbeelden te vinden van zakelijke centra waar geen woord Nederlands gesproken wordt op een gemiddelde dag.

De beste kansen voor jouw bedrijf

Een business center Schiphol kan een grote impuls betekenen voor elk bedrijf. De centrale ligging van dit gebied, de goede bereikbaarheid, het grote aantal mensen en bedrijven, het zijn allemaal factoren die zeker bij kunnen dragen aan de reikwijdte van jouw onderneming. Aangezien alle faciliteiten, mogelijkheden en zelfs de afzetmarkt op een kleine afstand aanwezig zijn, zal een kantoor in de buurt van de luchthaven kunnen zorgen voor veel gemak en een interessante uitdaging voor jouw bedrijf.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 1 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal