arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Erfstede 2-6, 3431 KH Nieuwegein

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Erfstede 2-6
3431 KH Nieuwegein
Oppervlakte
20 - 90 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cleaning ServicesMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Private kantorenWIFI

Nieuwegein, Erfstede

Direct aan de slag zonder eerst je kantoor te hoeven inrichten. Turnkey compleet gemeubileerde of niet gemeubileerde kamers van 1 tot 5 personen,Inclusief vergaderruimte. Flexibele en kortlopende huurcontracten. Zeer concurrerende huurprijzen. Het business center is een uitstekend onderhouden kantoorverzamelgebouw en bevindt zich in het centrum van Nieuwegein, pal naast het busstation en tramhalte en slechts op enkele minuten rijden van de A2 en knooppunt Oudenrijn. Er is om het pand voldoende parkeergelegenheid. Huurprijzen per mnd niet gemeubileerd inclusief vergaderruimte, GRATIS WIFI en overige voorzieningen.

Het business center bevindt zich in het centrum van Nieuwegein aan de Erfstede, pal naast het busstation en tramhalte en slechts op enkele minuten rijden van de A2 en knooppunt Oudenrijn. Er is om het pand voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw ligt direct naast het stadscentrum, waar alle faciliteiten aanwezig zijn, zoals banken, restaurants, etc.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers