arrow_upward

2 kantoorruimtes: Haarlemmermeer

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Haarlemmermeer. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Schiphol is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte. Het is een belangrijke zakelijke locatie en is uitstekend bereikbaar vanuit de hele Randstad en daarbuiten. Schiphol en omgeving biedt een groot aantal kantoorruimtes, business centers, coworking spaces en vergaderruimtes waar je direct kunt beginnen. Op MatchOffice.nl vind je snel en eenvoudig een kantoorruimte op Schiphol of in de nabij omgeving.

Waarom een kantoorruimte op Schiphol?

Schiphol is meer dan alleen de grootste luchthaven van Nederland; het is ook een zeer populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte. Waarom? Schiphol ligt centraal en is uitstekend bereikbaar, er zijn veel succesvolle nationale en internationale bedrijven gevestigd wat zorgt voor aanzien en het is een aansprekende locatie om te werken, wat helpt bij het werven van nieuw personeel. Zeker als je internationale klanten gaat ontvangen, of als je zelf op zakenreis gaat, is een kantoorruimte op Schiphol een ideale optie.

Qua bedrijvigheid is Schiphol een vooraanstande locatie voor het huren van kantoorruimte. Je vindt er naast bedrijven actief in de luchtvaartindustrie veel partijen die zich richten op import en export. Daarnaast vind je er ook een groot aantal internationale bedrijven voor wie een kantoor op Schiphol de ideale uitvalsbasis is. Als je gericht bent op B2B of commerciële dienstverlening vind je op Schiphol een grote afzetmarkt. Ook als consumentengericht bedrijf profiteer je op Schiphol van een dagelijkse stroom van bezoekers.

Wat zijn de mogelijkheden qua kantoorruimte op Schiphol?

Schiphol biedt een groot aantal opties voor bedrijven die er zich willen vestigen. Zo zijn er business centers waar je terecht kunt voor een tijdelijke werkruimte, coworking space of vergaderruimte. Daarnaast zijn er ook uitgebreide opties voor het hure van een vaste kantoorruimte op Schiphol. De business centers variëren in stijl en uitstraling van puur zakelijk tot hip en eigentijds. Ook zijn een vergaande opties wat betreft faciliteiten en diensten waar je kunt kiezen om wel of geen gebruik van te maken. Scrol door de onderstaande listview voor alle mogelijkheiden voor het huren van kantoorruimte op Schiphol.

Bereikbaarheid van kantoren op Schiphol

Met een kantoorruimte op Schiphol profiteer je van de strategische ligging van een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol ligt in het hart van de Randstad en beschikt over directe treinverbindingen met Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ook met de auto is een kantoor op schiphol zeer goed bereikbaar via de diverse omringende snelwegen.

Een groot bijkomend voordeel van een kantoorruimte op Schiphol is dat de meeste business centers beschikken over eigen parkeergelegenheid. Dit biedt een voordeel ten opzichte van een kantoor in Amsterdam, waar parkeerruimte schaarser is. Uiteraard is Schiphol interessant voor internationaal ingestelde bedrijven, maar ook als je gewoon binnen Nederland goed bereikbaar wil zijn, is Schiphol een aantrekkelijke locatie voor het huren van een kantoorruimte.

star
star
star
star
star
4.7 uit 5 / 3 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal