arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Het Rietveld 55A, 7321 CT Apeldoorn

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAlarm System
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Staffed receptionStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Apeldoorn, Het Rietveld

Dit business center in Apeldoorn is zeer innovatief in flexibele werkplekoplossingen en vergaderruimtes. Een van deze vergaderruimtes is verrijkt SENSE4, een unieke ervaring waarbij u kunt horen, zien, voelen en ruiken. Stelt u eens voor… u heeft een brainstormsessie met uw team op het strand, u hoort de wind zachtjes ruisen en ruikt de zilte zee. Of u ontvangt uw klanten in New York! De taxi komt voorbij, het is druk in de straten en u ruikt de heerlijke geur van de koffiecorner op de hoek. Met SENSE4 kunt u de atmosfeer in de ruimte heel simpel veranderen, in een unieke omgeving voor elk gewenst doel. Daarnaast beschikt deze locatie over zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. U kunt gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. Het is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als vanaf de snelweg. Station Apeldoorn Osseveld ligt op 3 minuten loopafstand en vanaf de snelweg is het ongeveer 5 minuten rijden naar onze locatie. Achter het gebouw kunt u gratis parkeren.

Het centrum beschikt over uitstekende verbindingen, op slechts vijf minuten van het station, met zijn directe treinen naar de luchthaven Schiphol, en vlak bij de A50.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers