arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op De Corridor 5, 3621 ZA Breukelen

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Private company signPrivate kantoren
Staffed receptionStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Breukelen Breukelenwaard

Het business centre Breukelen ligt aan een van de belangrijkste snelwegen van Nederland, de A2, en dit maakt dit gebouw een uitstekende locatie om lokale, nationale en internationale markten te bereiken. Het is gevestigd in een modern gebouw met uitzicht op groenvoorzieningen dat goed zichtbaar is vanaf de snelweg. In dit center bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Daarnaast zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Ook is het op aanvraag mogelijk om uw ruimte voor verschillende doeleinden in te richten. Het gebouw heeft heel diverse buren in sectoren variërend van financiële diensten, e-commerce tot callcenter-recruitment. Verder zijn aan deze drukke, zakelijke doorgangsweg bedrijven gevestigd die zich onder andere bezighouden met verpakkingsmateriaal, weginfrastructuur en beveiliging en er zit een Japanse hitech mijnbouwmultinational. Het business centre is uitstekend te bereiken voor forenzen: op loopafstand van station Breukelen met treinverbindingen naar Amsterdam en Utrecht.

Het business centre is uitstekend te bereiken voor forenzen: op loopafstand van station Breukelen met treinverbindingen naar Amsterdam en Utrecht.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers