arrow_upward

44 kantoorruimtes: Eindhoven

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Eindhoven. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Daarom huren bedrijven een kantoorruimte in Eindhoven

Eindhoven is een van de grootste steden van Nederland en een belangrijke hotspot op het gebied van technologie en innovatie. De ´lichtstad´ zoals Eindhoven wel eens genoemd wordt, is bekend van het grote Philips, dat tijdens de twintigste eeuw de grootste aanjager van de Eindhovense economie was.

Tegenwoordig is Eindhoven de innovatiehoofdstad van Nederland wat ervoor zorgt dat veel bedrijven in deze sector een kantoorruimte in Eindhoven huren. Daarnaast is Eindhoven een populaire vestigingslocatie voor bedrijven omdat de stad zeer goed bereikbaar is vanuit het hele land. Ook kent Eindhoven een bruisend centrum waar na het werk ook genoeg te doen is.

Kantoorruimte huren in Eindhoven | wat zijn de opties?

Er zijn genoeg mogelijkheden voor het hure van een kantoorruimte in Eindhoven. Je kunt bij voorbeeld kiezen voor een eigen kantoor. Dit hoef je niet te delen met andere bedrijven en kun je inrichting zoals je zelf wilt. Ook is er ruimte voor praktische zaken als belettering. Het is echter wel een duurdere optie dan een kantoorruimte huren in een business center.

Een populaire optie voor het huren van een kantoorruimte in Eindhoven is een business center. Hier huur je een bureau of zelfstandige kantoorruimte binnen een kantoorgebouw waar je de gemeenschappelijke ruimtes deelt met andere bedrijven en ondernemers. Een kantoorruimte in een business center is relatief goedkoper dan een traditioneel kantoor. Daarnaast heb je toegang tot een groot aantal faciliteiten en professionele services.

Een andere optie is het huren van een werkplek in een coworking space. Hier heb je meestal geen vaste plekken en deel je de kantooruimtes met andere ondernemers. Hier tegenover staan lage kosten en korte opzegtermijnen, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor starters en kleine bedrijven.

Het bedrijfsklimaat in Eindhoven

De gemeente Eindhoven telt zo’n 227.000 inwoners, maar de agglomeratie Eindhoven telt bijna 440.000 inwoners en is groeiende. Deze groei komt mede door het goede bedrijfsklimaat dat de stad kent. Zoals gezegd ligt er in Eindhoven een grote focus op technologie en zijn er veel bedrijven actief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Zo is er de High Tech Campus in het zuidelijke deel van de stad, waar veel bedrijven in deze sector gevestigd zijn. Hier werken zowel tech startups als gevestigde bedrijven samen aan research & development. Hier zijn tevens goede mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte in Eindhoven.

De bereikbaarheid van een kantoor in Eindhoven

Eindhoven is uitstekend bereikbaar via de vele snelwegen die de stad verbinden met andere steden in de provincie en daarbuiten. Bovendien ligt Eindhoven vlakbij de Belgische en Duitse grens, waardoor het ook internationaal gezien een aantrekkelijke locatie is voor het huren van kantoorruimte.

Ook met het openbaar vervoer is Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Zo kent Eindhoven twee NS-stations die de stad verbinden met o.a. Den Bosch, Breda, Maastricht, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook binnen de stad zelf is er een uitstekend busnetwerk dat de verbinding naar een kantoorruimte in Eindhoven erg makkelijke maakt. Ten slotte beschikt de stad over een eigen luchthaven, waaromheen ook veel kantoren en business centers gevestigd zijn.

star
star
star
star
star
4.6 uit 5 / 5 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal