arrow_upward

1 Vergaderruimte: Rotterdam

Op deze pagina vind je beschikbare vergaderruimtes in Rotterdam. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Vergaderruimten Rotterdam? Een veelzijdig aanbod 

Rotterdam, ook wel ‘Maasstad’ of ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd, ligt in de provincie Zuid-Holland en is met meer dan 600.000 inwoners de tweede grote stad van Nederland (na de hoofdstad Amsterdam). 
De stad heeft de bijnaam ‘Maasstad’ te danken aan de ligging aan de gelijknamige rivier. Rotterdam staat wereldwijd bekend als havenstad en hoewel Rotterdam de positie als grootste wereldhaven heeft afgestaan aan onder andere Shanghai en Singapore, is de haven nog steeds de grootste van Europa op het gebied van op- en overslag van massagoederen.
 
Mede door de aanwezigheid van de havens, de bijbehorende bedrijvigheid en het internationale karakter heeft Rotterdam een grote aantrekkingskracht op internationale bedrijven. Niet alleen een groot aantal, aan de haven gerelateerde bedrijven, maar ook veel grote financiële instellingen, zoals Nationale Nederlanden en vermogensbeheerder Robeco hebben hun hoofdkantoor in deze wereldstad. De internationale stad is dan ook een perfecte plek om een bijeenkomst te organiseren in een van de vele vergaderruimten die er te huur zijn. 

Vergaderruimten in Rotterdam: “Gateway to Europe”

Rotterdam beschikt over een logistieke infrastructuur van zeer hoog niveau. Niet alleen beschikt de stad over een eigen wereldhaven, maar ook over een eigen luchthaven, Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast kan de luchthaven Schiphol in minder dan een uur worden bereikt. De gunstige ligging en het uitgebreide distributiesysteem, met inbegrip van spoor-, weg- en waterwegen hebben Rotterdam in Europa de bijnaam ‘Gateway to Europe’ en andersom ‘Gateway to the World’ opgeleverd. 

Op zoek naar vergaderruimte in een business center: Rotterdam heeft een uitstekende bereikbaarheid. Niet alleen is de stad omringd door een groot wegen-, spoor-, lucht- en waternetwerk, de stad heeft ook een zeer uitgebreid openbaarvervoerssysteem. Het onlangs geheel vernieuwde Centraal Station is een openbaar vervoersknooppunt waar alle metro-, tram-, en buslijnen bij elkaar komen. De uitstekende ligging en de bereikbaarheid zijn grote pluspunten voor bedrijven die op zoek zijn naar vergaderruimten in Rotterdam.

Centraal gelegen vergaderruimten in Rotterdam

In Rotterdam worden op diverse locaties vergaderruimten te huur aangeboden, zoals nabij de luchthaven The Hague Airport. De luchthaven kan vanuit het centrum, zowel met de auto als met openbaar vervoer, binnen 15 minuten worden bereikt.  Veel bedrijven kiezen voor deze toplocatie om vergaderruimten te huren, van waaruit zij hun bedrijf kunnen presenteren.

Op zoek naar flexibele vergaderruimten: Rotterdam heeft ook veel mogelijkheden in het centrum, zoals in het gebied rondom het stationsplein. Ook in andere zakelijke gebieden van de stad, zoals in Rotterdam-Zuid (Wilhelminapier) of in het oosten van de stad (Brainpark) zijn vergaderruimten te huur in een van de vele bedrijfsruimtes.Het is ook mogelijk in de nabijgelegen plaatsen Schiedam en Capelle aan den IJssel vergaderruimten te huren.

Flexibele vergaderruimten: Rotterdam als ideale werkplek 

Velen kennen Rotterdam ook als Manhattan aan de Maas. De stad, die als enige stad in Nederland een skyline heeft, staat bekend om haar wereldberoemde, bijzondere architectuur. De stad is na de verwoesting tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna volledig heropgebouwd. In de jaren ’50 begon men met de bouw van diverse moderne gebouwen en in de jaren ‘90 is een start gemaakt met hoogbouw. Deze trend is in de jaren daarna doorgezet en dit heeft geresulteerd in veel wolkenkrabbers in verschillende delen van de stad. Deze en andere spraakmakende nieuwbouwontwikkelingen hebben de stad in 2015 de titel European City of the Year’ opgeleverd. 

Niet alleen heeft dit de Maasstad op de kaart gezet als toeristische bestemming, de stad wordt ook steeds aantrekkelijker gemaakt als plek om te wonen en als vestigingsplaats voor bedrijven. De gemeente zet in op het verder verdichten van de stad en er komen steeds meer multifunctionele gebouwen bij, waar ruimte is voor wonen en werken. De stad zal hierdoor nog aantrekkelijker worden gemaakt voor bedrijven en als plek om zich te presenteren vanuit een van de vele vergaderruimten die in Rotterdam te huur zijn.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 1 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal