arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Nijverheidsweg Noord 60-99, 3812 PM Amersfoort

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Nijverheidsweg Noord 60-99
3812 PM Amersfoort
Oppervlakte
14 - 250 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemCleaning Services
Meeting RoomsParking
Storage

Amersfoort, Nijverheidsweg Noord

Het Business Center is een representatief nieuw kantoorverzamelgebouw in Amersfoort met een flexibele modulaire indeling. Er zijn kantoren te huur van 14 m2 tot 250 m2 met een opzegtermijn van 4 maanden. Huurprijzen vanaf € 244 excl. BTW per maand voor 14 m2. Hierin is begrepen het gratis gebruik van een spreekkamer en van het ruime parkeerterrein. De grote vergaderruimte voor maximaal 24 personen kan per dagdeel worden gehuurd. De kantoren hebben individueel instelbare klimaatregeling, linoleum en systeemplafond met armaturen. Het center heeft kleinschalige opslagruimten op eigen terrein.

Het business center ligt centraal in Nederland nabij uitvalswegen en is makkelijk bereikbaar. Zowel met eigen vervoer als per openbaar vervoer. Gratis parkeren kan op eigen terrein. Het center ligt 1 km van het centrum van Amersfoort en van het NS-station. De bushalte (lijn 1) bevindt zich schuin tegenover het gebouw.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers