arrow_upward

24 kantoorruimtes: Amersfoort

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Amersfoort. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Wat maakt Amersfoort een aantrekkelijke kantoorlocatie?

Amersfoort ligt net als Utrecht erg centraal waardoor de stad vanuit het hele land goed te bereiken is met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Dit is een groot voordeel voor bedrijven die vaak afspreken met klanten uit het hele land. Door de centrale ligging is Amersfoort een belangrijk knooppunt, wat een positieve invloed heeft op de lokale economie.

Kantoorruimte Amersfoort | wat zijn de mogelijkheden?

Een kantoorruimte huren in Amersfoort kan op verschillende manieren. Zo zijn er bedrijven die het liefst een compleet eigen kantoor huren. Deze hoeven niet gedeeld te worden met andere bedrijven/ondernemers en bieden veel vrijheid qua inrichting. Meestal zit je echter vast aan langere huurovereenkomsten en heb je hogere overheadkosten waardoor deze optie minder aantrekkelijk is voor startende en kleine bedrijven.

Beheerde kantoren, ook wel business centers genoemd, zijn kantoorgebouwen waar meerdere bedrijven gevestigd zijn. Het grote voordeel hiervan is dat bijkomende kosten voor onderhoud, schoonmaak, etc gedeeld worden met de andere huurders. Bovendien kennen business centers over het algemeen flexibele huurcontracten. Je kunt bijvoorbeeld probleemloos uitbreiden of inkrimpen wanneer nodig. Wanneer je een kantoorruimte huurt in een business center heb je vaak je eigen kantoor, maar gemeenschappelijke ruimtes deel je met andere huurders.

Een andere optie voor een kantoorruimte in Amersfoort is een werkplek in een coworking space. Hier heb je meestal geen vaste werkplekken en geldt er vaak een ‘first-come-first-serve’ principe. Je zit in een coworking space met andere professionals in een gezamenlijke ruimte. Dit biedt vooral voor startende ondernemers goede mogelijkheden om een professioneel netwerk op te bouwen.

Bedrijven met een kantoorruimte in Amersfoort

Het gaat goed met de economie van Amersfoort. De werkgelegenheid stijgt en en het aantal bedrijven en zzp’ers groeit. Meer bedrijven hebben behoefte aan geschikte kantoorruimte in Amersfoort en de kantorenmarkt speelt hierop in. Amersfoort kent een aantal groeimarkten: een groot deel van de bedrijven die een kantoor huren in Amersfoort richten zich op zakelijke dienstverlening en ICT. We zien veel advies- en consultancybedrijven zich vestigen in Amersfoort dankzij de centrale ligging en daarmee goede bereikbaarheid.

De bereikbaarheid van een kantoor in Amersfoort

Amersfoort is een belangrijk spoorwegknooppunt en heeft een redelijk groot station met zes sporen. Station Amersfoort is een knooppunt voor zowel verbindingen tussen het Noorden en het Zuiden als het Oosten en het Westen van het land. Een kantoorruimte in Amersfoort is hierdoor uitstekend bereikbaar voor klanten en relaties van buiten de stad. Ook het goede snelwegennetwerk rondom de stad maakt het ook goed bereikbaar voor autoverkeer. De A1 en A28 verbinden Amersfoort met Amsterdam, Utrecht en andere steden in de buurt. Binnen de stad zelf zijn er goede stads- en streekverbindingen met bussen die starten vanaf station station Amersfoort. De meeste kantoorruimten liggen rondom station Amersfoort en in de wijk De Hoef, in de buurt van station Amersfoort Schothorst.

star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 5 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal