arrow_upward

20 kantoorruimtes: Arnhem

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Arnhem. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte huren in Arnhem?

Arnhem telt als hoofdstad van de provincie Gelderland ruim 156.000 inwoners. Dat is op zich niet zo veel, maar als je kijkt naar de grotere stadsregio rondom Arnhem heb je het al gauw over zo’n 450.000 inwoners. Met een kantoorruimte in Arnhem profiteer je dus van een groot afzetgebied.

Daarnaast heeft Arnhem een levendig bedrijfsklimaat. Diverse grote ondernemingen VGZ, OHRA, CITO, NOC*NSF en General Electric hebben een kantoor in de stad. Met vijf grote industrieterreinen en groot bedrijventerrein en een eigen WTC vlakbij het central station.

Diverse mogelijkheden voor een kantoor in Arnhem

Voor het huren van een kantoorruimte in Arnhem zijn er een aantal opties beschikbaar. Zo kun je ervoor kiezen om een zelfstandig kantoor te huren, wat een aantal voordelen heeft. Zo hoef je je kantoor niet te delen met andere bedrijven en heb je zelf controle over de inrichting en het gebruik.

Daarnaast kiezen veel bedrijven en ondernemers voor het huren van kantoorruimte in in een business center. Het grote voordeel is hier dat de kosten relatief lager liggen dan bij een eigen kantoor. Dit komt omdat je veel kosten kunt delen met andere huurders. De gemeenschappelijke ruimtes deel je met andere bedrijven of ondernmers. Veel kleinere bedrijven en zelfstandigen ervaring dit als prettig. Business centers bieden meestal een groot aantal faciliteiten en ondersteunende diensten.

Een andere populaire optie is het huren van een werkplek in een coworking space. Hier heb je meestal niet je eigen bureau maar gaat het volgens het principe ‘first come first serve’. Dit is vaak de voordeligste optie en is erg in trek bij startende ondernemers of zelfstandigen. Over het algemeen is er ondersteunend personeel aanwezig.

Kantoorruimte Arnhem | het karakter van de stad

Arnhem is een populaire stad voor het huren van kantoorruimte dankzij de goede voorzieningen. Zo is er naast een divers kantooraanbod ook na het werk genoeg te beleven in de stad. De vele horecagelegenheden maken het historische centrum van Arnhem een aantrekkelijke plek voor zakenlunches, diners en diverse andere sociale aangelegenheden.

De bereikbaarheid van een kantoorruimte in Arnhem

Arnhem ligt op een belangrijk knooppunt van weg, spoor en water. De stad is gemakkelijk te bereiken met de trein en beschikt over vier treinstations. Ook met de auto is Arnhem goed bereikbaar vanaf andere steden in zowel Nederland als Duitsland. De stad zelf beschikt als enige stad in Nederland over een trolleybusnet, dat diverse delen van de stad met elkaar verbindt. De meeste locaties voor een kantoorruimte in Arnhem zijn met dit busnetwerk uitstekend te bereiken.

star
star
star
star
star
4.5 uit 5 / 4 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal