arrow_upward

13 Vergaderruimte: Amsterdam

Op deze pagina vind je beschikbare vergaderruimtes in Amsterdam. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Vergaderruimten – Amsterdam biedt volop mogelijkheden

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en is met ruim 800.000 inwoners tevens de grootste stad van het land. De stad staat internationaal bekend als handelsstad en zakencentrum. Daarnaast is het de financiële hoofdstad van Nederland. Niet alleen grote nationale en internationale financiële instellingen, zoals ING, ABN Amro, de Deutsche Bank en BNP Paribas hebben een hoofdkantoor in de stad, ook andere grote internationale bedrijven als Philips, Starbucks, Netflix, Uber en Tommy Hilfiger Google, Shell, IBM en Calvin Klein hebben vestigingen in de stad.

Vanwege het diverse ondernemersklimaat, de perfecte ligging en de internationaal georiënteerde, hoogopgeleide beroepsbevolking kiezen steeds meer bedrijven voor de hoofdstad als vestigingslocatie. Voor ondernemers en bedrijven, die op zoek zijn naar vergaderruimten in Amsterdam, biedt de stad veel mogelijkheden. De populaire stad heeft naast alle bedrijvigheid nog meer te bieden en is ook een populaire toeristische bestemming. Amsterdam trekt jaarlijks miljoenen bezoekers uit de hele wereld, waaronder veel shop- en cultuurliefhebbers, die er komen winkelen of genieten van de karakteristieke architectuur en de vele musea die de stad rijk is.

Gunstige ligging en goede bereikbaarheid

Amsterdam is zeer strategisch gelegen en door het grote wegen-, spoor-, lucht- en waternetwerk, waar de stad door is omringd, is het zeer goed bereikbaar en toegankelijk voor zowel particulier als zakelijk verkeer. De stad heeft een eigen haven en de internationale luchthaven Schiphol ligt op zeer korte afstand. Er zijn rechtstreekste snelwegverbindingen met andere grote steden in de Randstad en het noorden en het oosten van Nederland. Daarnaast bestaan er ook goede verbindingen met buurlanden België en Duitsland. Op zoek naar vergaderruimten: Amsterdam heeft een openbaar vervoerssysteem van zeer hoog niveau. Vanwege het goede openbaar vervoersnetwerk kiezen veel bedrijven er ook voor zich te vestigen aan de rand van de stad.

Als huurder van een van de vele vergaderruimten in een business center aan de rand van de stad, kun je met het openbaar vervoer in korte tijd naar het centrum reizen. De stad beschikt over diverse bus-, tram- en metrolijnen die op Centraal Station bij elkaar komen. Vanaf dit station vertrekken ook nationale en internationale treinen, die de stad verbinden met belangrijke steden in Nederland en Europa. In 2018 zal met de nieuwe metrolijn, de Noord-Zuidlijn, ook een directe verbinding worden gemaakt tussen het noorden en zuiden van de stad. De Zuidas, waar veel business centers zijn gevestigd met mogelijkheden voor het huren van vergaderruimten, zal dan nog beter bereikbaar zijn.

Flexibele vergaderruimten: Amsterdam is in trek

Een van de redenen waarom veel internationale bedrijven kiezen voor de hoofdstad als vestigingslocatie, is het internationale karakter van de stad. Door het handelskarakter, dat Amsterdam van oudsher heeft, is het een zeer internationaal georiënteerde stad. De stad is door de vestiging van de vele verschillende nationaliteiten in de loop der jaren een echte smeltkroes van culturen geworden. Momenteel wonen er rond de 180 verschillende nationaliteiten in de stad, wat een absoluut wereldwijd record is. Expats, die zich in Amsterdam vestigen, voelen zich er snel thuis en kunnen met de Engelse taal uit de voeten, omdat veel Amsterdammers de Engelse taal machtig zijn. De hoofdstad is ook populair onder ‘young professionals’ en studenten uit binnen- en buitenland. Dit alles maakt dat de stad niet alleen een zakelijk, maar ook een jong en hip karakter heeft.

Toplocaties voor vergaderruimten: Amsterdam heeft ze

In de hoofdstad zijn grote concentraties van kantoren en business centers te vinden op verschillende locaties in de stad van waaruit je je als bedrijf of als ondernemer kunt presenteren. Veel zakelijk gebieden zijn te vinden in het centrum en aan de randen van de stad, zoals station Sloterdijk in het westen en rondom station Arena, in het zuidoosten. Ook rond de luchthaven Schiphol bevinden zich veel concentraties van bedrijven waar vergaderruimten te huur worden aangeboden. Amsterdam-Zuid, waar zich het snelgroeiende financiële zakendistrict de Zuidas bevindt, is erg in opkomst en zal na het gereedkomen van de Noord-zuidlijn, een nog populairdere locatie worden voor nieuwe bedrijfsruimtes en business centers, waar vergaderruimten te huur worden aangeboden.

star
star
star
star
star
3.0 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal