arrow_upward

expand_moreexpand_less

Virtueel Kantoor

Wil je geen eigen kantoorruimte, maar wel een zakelijk adres en een professionele telefoonservice? Dan is een virtueel kantoor de ideale oplossing. Met een virtueel kantoor profiteer je van de professionele service en uitstraling van een zakelijk adres zonder dat je een eigen kantoorruimte hoeft te huren. Je bent altijd optimaal bereikbaar voor klanten, ook als je zelf even niet beschikbaar bent.

Wat is een virtueel kantoor precies?

Een virtueel kantoor is een service voor ondernemers en bedrijven waarmee je altijd bereikbaar bent en ingeschreven staat op een zakelijk adres. Je eigen kantoorruimte huren is duur, en het is lang niet voor iedereen nodig. Wel is het heel praktisch om een zakelijk postadres te hebben waar je post wordt aangenomen en je telefoontjes worden beantwoord. Daarnaast kun je je virtueel kantoor als postadres opgeven bij de KVK.

Ideaal voor ZZP'ers, freelancers en startups

Voor zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven is een virtueel kantoor een aantrekkelijke optie. Zo wordt al je inkomende telefoonverkeer professioneel beantwoord. Uiteraard wordt de telefoon aangenomen met jouw bedrijfsnaam. Daarnaast wordt je inkomende post verzameld en netjes geordend. Je hebt toegang tot vergader- en conferentieruimtes en je kunt je op een representatief adres registreren. Een virtueel kantoor geeft je bedrijf de professionele uitstraling die je zoekt.

De voordelen van een virtueel kantoor

  • Een representatief postadres
  • Een eigen telefoonnummer
  • Professionele telefoonservice en doorschakeling van gesprekken
  • Toegang tot vergaderruimtes - op uur/dagbasis
  • Kostenbesparing in vergelijking met traditionele kantoren

 

Vind een virtueel kantoor via MatchOffice

Je vult simpelweg onderstaand formulier in en laat ons in het commentaarveld weten in welke stad je een virtueel kantoor zoekt. MatchOffice stuurt je dan een overzicht van mogelijkheden voor het huren van een virtueel kantoor in jouw stad of regio.

Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo