arrow_upward

58 business centers: Amsterdam

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Amsterdam. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

Een business center in Amsterdam

Amsterdam is een stad met de meest gewilde locaties in Nederland. Vreemd is dit niet, de stad heeft bijna een miljoen inwoners en heeft zoveel verschillende nationaliteiten in één stad dat het hiermee op de recordlijsten is komen te staan. Dit is het hart van de infrastructuur van Nederland, het is het middelpunt van de Randstad en is het zakelijk centrum van Nederland. Wat je ook wilt voor jouw business center – Amsterdam heeft het voor je klaarliggen. Amsterdam heeft de laatste honderd jaar alleen maar uitbreidingen mee mogen maken. Veel van de wijken zijn vernieuwd en aangepast naar de huidige maatstaven. Tegelijkertijd breidt de stad ook steeds verder uit naar buiten, waardoor nieuwe wijken, kantoorpanden en zakelijke centra ontstaan voor de mensen die op zoek zijn naar een vestiging voor hun onderneming. Ook dit is een groot pluspunt voor het business center Amsterdam voor elk bedrijf: Er zijn veel verschillende bedrijven actief en dankzij de constante groei is de kans groot dat hier ook altijd werk zal zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Business Center: Amsterdam als handelsstad

Amsterdam heeft de naam een handelsstad te zijn, maar Amsterdam is meer dan handel alleen. Al voor de Gouden Eeuw was er in Amsterdam veel eigen productie en nijverheid. Wat ook niet vergeten mag worden, is dat de handel al in een vroeg stadium zorgde voor de creatie van veel werkgelegenheid in de nevensectoren, waardoor er nog veel meer werk ontstond voor de mensen die in of rond de stad woonden. Tegenwoordig is het beeld niet anders. De economische diversiteit zorgt ervoor dat er veel werk te vinden is en het grote aantal bedrijven is actief in verschillende sectoren waardoor een bedrijf met een business center in de Nederlandse hoofdstad zeker een goede locatie heeft. De zakencentra zijn goed verspreid over de stad, vooral in het Westelijk Havengebied is veel activiteit te vinden. Daarnaast vind je uiteraard veel zakelijke panden aan de grachten, zoals rond de Westlandgracht. 

Er moet hierbij benadrukt worden dat de zakelijke activiteiten niet alleen uit de stad zelf komen. Het grote aantal inwoners is ideaal voor de kleinhandel, maar de miljoenen bezoekers die jaarlijks naar Amsterdam komen, zijn ook ideaal voor elk business center: Amsterdam bloeit namelijk op alle fronten. Gezien het hoge aantal toeristen in de stad, kun je er ook zeker vanuit gaan dat het goed geregeld is met de infrastructuur. Dat is belangrijk wanneer je klanten uit het binnenland en buitenland langs wilt laten komen bij jouw eigen business center Amsterdam.

Business center Amsterdam: altijd bereikbaar

Het meest belangrijke voor een goed business center: Amsterdam is bijzonder goed te bereiken. Dat kan allereerst via de vele snelwegen die door de Randstad lopen, wat ook direct betekent dat er goede verbindingen zijn met de overige steden die een grote rol spelen op economisch gebied. Geen fan van de auto in de drukte en de mogelijke files, dan zijn de treinverbindingen zeker een goede mogelijkheid. Alle steden in de Randstad zijn onderling goed verbonden en vanuit deze steden zijn ook goede verbindingen met de overige steden in Nederland en het buitenland. Dit betekent concreet dat het business center Amsterdam goed in verbinding zal staan met een ander business center in een andere stad, of een ander land. Tot slot moet ook de luchtvaart vermeld worden. Mensen die van grotere afstand moeten komen, kunnen dit makkelijk doen door te vliegen. Schiphol is de nummer één luchthaven van Nederland en ligt op korte afstand van de hoofdstad, waardoor het makkelijk is om binnen de kortste keren in het hart van de stad te zijn, of op welke locatie dan ook: Het openbaar vervoer is hier namelijk ook een zeer geschikte optie om te reizen binnen Amsterdam zelf.

Het voordeel van Amsterdam

Amsterdam heeft een reeks aan voordelen ten opzichte van de overige steden in Nederland. Het multiculturele karakter van de stad is een voordeel, de grote afzetmarkt ook en dankzij het grote aantal inwoners is er altijd iemand te vinden die in het bedrijf zou kunnen passen wanneer er meer mensen op deze locatie nodig zullen zijn in de toekomst.
star
star
star
star
star
4.0 uit 5 / 1 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal