arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Leeghwaterstraat 25, 2811 DT Gouda

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Leeghwaterstraat 25
2811 DT Gouda
Oppervlakte
20 - 300 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cleaning ServicesHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
ParkingPrivate company sign
Private kantorenStaffed reception
StorageTelephones system
WIFI

Gouda, Reeuwijk

Wel de allure van een riant kantoor, maar niet alleen opdraaien voor de kosten en bijbehorende zorgen. Ondernemers kunnen heel verschillende kantoorruimte huren vanaf 16m2 en bedrijfsruimten vanaf 45m2 of combinaties daarvan. Tevens kunnen huurders gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten als een receptie, vergaderzaal en kantine. “Flexibiliteit en uitstraling”, de achterliggende filosofie van het bedrijvenverzamelgebouw. Binnen een ontvangstbalie waar een receptioniste bezoekers ontvangt, de post sorteert, pakketjes aanneemt en eventuele andere taken kan uitvoeren, bijvoorbeeld als telefoniste. Op de begane grond zijn er bedrijfsruimten waarvan enkele met overheaddeur. Kantoorruimten zijn luxer afgewerkt. Elke ruimte beschikt over een groot aantal aansluitingen voor elektriciteit, telefoon, computer en de kantoren op de verdieping beschikken uiteraard over AIRCO.

Het verzamelgebouw heeft een centrale ligging naast gouda en 1,5 km van de A12 afslag Reeuwijk. De steden Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam liggen binnen handbereik en zowel schiphol als zestienhoven liggen 25 minuten rijden verwijderd, tenslotte vertrekken er rgelmatig bussen naar het treinstation van zowel Gouda als Bodegraven.
email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers