arrow_upward

159 kantoorruimtes: Amsterdam

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Amsterdam. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

De voordelen van een kantoorruimte in Amsterdam

Amsterdam is een toplocatie voor bedrijven, en de vele beschikbare kantoren en werkplekken zijn hiervoor het directe bewijs. Binnen Nederland is het aanbod van kantoorruimte in Amsterdam verreweg het grootst. Vanuit deze kantoren werken dagelijks vele grote multinationals, maar ook talloze startups en zzp’ers hebben er hun werkplek. Dit maakt Amsterdam een bruisende kantoorlocatie waar de mogelijkheden groot zijn.

De bruisende economie van de hoofdstad

Amsterdam is natuurlijk al eeuwenlang de plek waar handel gedreven wordt, zowel op nationale als internationale schaal. Dat is tegenwoordig niet veel anders, al hebben VOC schepen en kooplui plaatsgemaakt voor grote multinationale bedrijven die in Amsterdam hun hoofdkantoor of regionale vestiging hebben.

Amsterdam kent een diverse economie waardoor de bedrijven die een kantoorruimte huren in Amsterdam variëren van financiële dienstverleners tot producenten van consumentenelectronica. Ook voor kleinere bedrijven die zich richten op zakelijke dienstverlening is Amsterdam een aantrekkelijke locatie voor het huren van een kantoorruimte, flexplek of coworking space. Daarnaast kent Amsterdam door haar grote aantal inwoners ook een sterke consumentenmarkt.

Meer dan alleen een goede kantoorlocatie

Amsterdam is de grootste gemeente en hoofdstad van Nederland en telt zo’n 850.000 inwoners. Het is een (internationaal) geliefde stad die bekend staat om haar vele musea, monumentale architectuur en cultureel erfgoed. Het goede imago van Amsterdam straalt af op de bedrijven die er gevestigd zijn. Zo fungeren de historische kantoorpanden in de binnenstad als fraaie visitekaartjes voor de bedrijven die hier kantoorruimte huren, en zo laat een kantoor in Amsterdam Sloterdijk of op de Zuidas zien dat je zonder meer serieus te nemen bent.

Amsterdam is daarnaast ook de ideale locatie voor ná werktijd. Zo is het aanbod cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden, winkels en (super)markten gigantisch, en worden er dagelijks diverse culturele activiteiten en evenementen georganiseerd. Het maakt Amsterdam tot een strategsiche, maar vooral aangename locatie om een kantoorruimte te hebben.

Diverse locaties voor een kantoor in Amsterdam

De beschikbare kantoren in Amsterdam zijn verspreid over een aantal delen van de stad, elk met hun karakteristieke eigenschappen. Zo worden veel statige panden aan de grachtengordel bevolkt door advocaten en notarissen, zitten er veel banken en financiële bedrijven aan de Zuidas, en vestigen de laatste jaren veel creatieve en innovatieve bedrijven zich in Amsterdam-Noord. Met ons brede aanbod beschikbare kantoorruimtes in Amsterdam heb je opties genoeg.

Een kantooruimte in Amsterdam is goed bereikbaar

Een van de goede redenen om een kantoorruimte in Amsterdam te huren is de ´compacte´ ligging van de stad. Dit betekent dat je de meeste kantoorlocaties uitstekend kunt bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook ligt Amsterdam redelijk centraal binnen Nederland, waardoor je vanuit andere steden gemakkelijk naar je kantoor in Amsterdam kunt komen. Bovendien heeft de stad met Schiphol een van de belangrijkste luchthavens van Europa in handen, waardoor een internationale zakenreis makkelijk geregeld is.

star
star
star
star
star
4.2 uit 5 / 5 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal