arrow_upward

14 kantoorruimtes: Capelle aan den IJssel

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Capelle aan den IJssel. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratis en vrijblijvend

Contactpersoon

3 voordelen van een kantoorruimte in Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte. Waarom? Hieronder geven we de 3 belangrijkste redenen.

#1. Capelle aan den IJssel biedt fraaie kantoorlocaties

De locatie is vaak de belangrijkste bepalende factor bij het huren van kantoorruimte. Zo heeft een fraaie werkomgeving een positief effect op werkplezier en productiviteit en is goede bereikbaarheid met auto en OV een groot voordeel. Daarnaast is ook voldoende parkeerruimte een belangrijke factor, ook als je zelf met de fiets naar je werk gaat.

De beschikbare kantoorruimtes in Capelle aan den IJssel zijn allen stijlvol ingericht, liggen aan belangrijke uitvalswegen en OV-haltes, en beschikken over eigen parkeergelegenheid. Daarbij kun je meestal kiezen uit verschillende kantoorconcepten. Wil je bijvoorbeeld alleen een werkplek, of heb je een eigen kantoor nodig? Will je daarnaast ook gebruik maken van vergaderruimtes en receptiediensten? Bij de beschikbare kantoorruimtes in Capelle aan den IJssel behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

#2. Het ondernemersklimaat is zeer gunstig

Een ander groot voordeel van het huren van een kantoorruimte in Capelle aan den IJssel is de kansen die hier liggen voor bedrijven. In een recent onderzoek stond de stad op de 15e plek van Nederland en de 2e plek van Zuid-Holland van steden met het beste ondernemersklimaat. Vooral de dienstensector is goed vertegenwoordigd met 59% van het totaal aantal van 37000 banen waar de stad over beschikt. Ook de afzetmarkt is relatief groot, zeker als je het nabijgelegen Rotterdam meetelt.

#3. Uitstekende verbinding met omringende steden

Een goede reden om je te vestigen in Capelle aan den IJssel is de aantrekkelijke ligging ten opzichte van andere grote steden. Zo ben je bijvoorbeeld binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam en binnen 35 minuten op Den Haag CS. Daarnaast heb je met Rotterdam The Hague Airport en Schiphol twee belangrijke luchthavens die je binnen het uur kunt bereiken.

Vind een geschikte kantoorruimte via MatchOffice

Op MatchOffice.nl vind je snel en eenvoudig een kantoorruimte in Capelle aan den IJssel. Je bekijkt en vergelijk onderstaande locaties. Je vraagt informatie aan of boekt een bezichtiging. Je sluit een overeenkomst met de eigenaar.

star
star
star
star
star
4.2 uit 5 / 5 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
Geschikt voor een café of restaurant
format_list_bulleted
apps
Toon aantal