arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Kampenringweg 45, 2803 PE Gouda

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Kampenringweg 45
2803 PE Gouda
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
IT SupportMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Private company signPrivate kantoren
Staffed receptionStorage
Telephones systemVideo conferencing
WIFI

Gouda Goudsepoort

Het business centre Goudsepoort ligt in een bedrijvenpark dat populair is onder bedrijven voor wie Utrecht, Rotterdam of Amsterdam goed bereikbaar moet zijn. Het business centre is gevestigd in een modern kantorencomplex dat bestaat uit vijf torens. Hier bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Daarnaast zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Ook is het op aanvraag mogelijk om uw ruimte voor verschillende doeleinden in te richten. Het business centre is direct bereikbaar vanaf de snelweg A12, vlakbij het knooppunt met de A20. Deze uitstekende bereikbaarheid heeft veel bedrijven aangetrokken, waaronder een Europese ontwikkelaar van winkelruimtes, een internationaal drankmerk, een Nederlands IT-bedrijf en een grote Nederlandse investeringsbank. Gouda is bovendien een belangrijke stad voor sectoren als de detailhandel, gezondheidszorg en toerisme; deze laatste sector concentreert zich vooral rond de historische waterwegen.

Het business center is direct bereikbaar vanaf de snelweg A12, vlakbij het knooppunt met de A20. Het business center ligt in een bedrijvenpark met een prachtig aangelegde tuin dat populair is onder bedrijven voor wie Utrecht, Rotterdam of Amsterdam goed bereikbaar moet zijn.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers