arrow_upward

Zoek kantoorruimte in heel Nederland

arrow_drop_up

Business center te huur op Olympia 1A & B, 1213 NS Hilversum

Meer informatie
info
Waar worden je persoonlijke gegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Dit kantoor bekijken?
Dit kantoor bekijken?close
event
Order form shadow
Stel een vraag aan de eigenaar
Stel een vraag aan de eigenaarclose
Order form shadow
Olympia 1A & B
1213 NS Hilversum
Oppervlakte
6 - 500 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Facilities for the DisabledHigh Speed Internet
Meeting RoomsParking
StorageTelephones system
Video conferencingWIFI

Hilversum Business Park

Dit business center is centraal gelegen en gevestigd op een geavanceerd bedrijvencomplex in de directe nabijheid van uitvalswegen zoals de Rijksweg A27. Het Business center ligt net buiten het centrum van Hilversum en grenst het aan het eeuwenoude Smithhuyserbos. Op deze locatie bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Het gebouw heeft genoeg parkeermogelijkheden, zowel buiten als in de overdekte parkeergarage onder het pand. Ook per openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Treinstation Hilversum Sportpark bevindt zich op slechts 5 minuten lopen en buslijn 70 stopt nabij het center.

Het business center is slechts een minuut van de A27 op de snelweg en op 45 km van de internationale luchthaven Schiphol.

email
Interesse? Ontvang gratis informatie over deze locatie

Ontvang vrijblijvend een e-mail met de contactinformatie van de verhuurder. Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Locatie

Vergelijkbare business centers