arrow_upward

15 kantoorruimtes: Den Haag

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Den Haag. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Een kantoorruimte huren in Den Haag? Hierom!

Den Haag is een enorm populaire locatie als het gaat om het huren van kantoorruimte. Het is na Amsterdam en Rotterdam de derde grootste stad van Nederland, en bovendien is Den Haag de bestuurlijke hoofdstad van het land. Als bedrijf in Den Haag profiteer je van een groot aantal inwoners en de aanwezigheid van een fors aantal Nederlandse en internationale organisaties en bedrijven.

Den Haag heeft een echte kenniseconomie en je vindt hier dan ook relatief weinig industrie. De grootste werkgevers zijn overheidsinstellingen en internationale organisaties. Daarnaast zijn er ook veel grote bedrijven met een hoofdkantoor of een regionaal kantoor in Den Haag, waaronder Royal Dutch Shell, KPN, ING, PostNL, AEGON en Ahold. Voor bedrijven die zich richten op zakelijke dienstverlening is Den Haag een prima locatie voor het hure van kantoorruimte.

Wat zijn de opties voor een kantoorruimte in Den Haag?

Als je een kantoor of kantoorruimte wilt huren in Den Haag zijn er een aantal mogelijkheden. Ten eerste kun je een eigen kantoor huren waar je vaste werkplekken hebt die je niet hoeft te delen met andere mensen. Dit is aantrekkelijk voor gevestigde bedrijven die hun eigen identiteit willen uitdragen en hun eigen kantoor willen inrichten. Dit is echter wel een duurdere optie en tussentijds opzeggen is niet altijd mogelijk.

Daarnaast kun je een ruimte huren in een business center of coworking space. Dit is ideaal voor startende bedrijven en zelfstandige ondernemers omdat de huurkosten lager liggen. Hierbij komt dat je gemeenschappelijke ruimtes deelt met andere bedrijven en in een coworking space heb je zelfs helemaal geen vaste werkplek. Het voordeel hiervan is dat je flexibel bent, je gebruik kunt maken van de aanwezige faciliteiten en dat je eenvoudig in contact komt met andere professionals.

Wat zijn populaire locaties voor een kantoor in Den Haag?

Den Haag is een unieke stad: het is de grootste stad van Nederland die aan de kust gelegen is. Maar het is niet alleen een badplaats, het is ook een metropool. Dit maakt Den Haag een aantrekkelijke stad om te wonen en te werken, wat zich vertaalt in een groot aantal beschikbare kantoorruimten en business centers in de stad.

De meeste kantoorruimtes en business centers bevinden zich in het gebied rondom Den Haag Centraal. Dit in verband met de centrale ligging in de stad en de uitstekende bereikbaarheid. Veel kantoren bevinden zich in het Beatrixkwartier, het financiële district van de stad. Ook rondom het Binnenhof zijn veel business centers te vinden waar je kantoorruimte kunt huren.

Kantoorruimte in Den Haag | goede bereikbaarheid

Den Haag heeft een gunstige ligging in het Westelijke deel van het land en beschikt over een uitstekend openbaar vervoersnetwerk en directe verbindingen naar Rotterdam, Leiden, Utrecht, Schiphol en Amsterdam. Dit is een groot voordeel voor bedrijven die een kantoorruimte huren in Den Haag.

Of je nu de auto neemt of het openbaar vervoer, Den Haag is vanuit de rest van het land goed bereikbaar. Via de snelwegen A13, A12 en A4 staat de stad in directe verbinding met andere grote steden uit de Randstad en de luchthavens Amsterdam Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Hetzelfde geldt voor de treinverbindingen. Binnen Den Haag zelf heb je beschikking over diverse metro, tram en busverbindingen waarmee je snel bij je kantoor in Den Haag bent.

Via MatchOffice.nl vind je gratis je nieuwe kantoorruimte. Bekijk onderstaand overzicht voor de mogelijkheden voor een kantoorruimte in Den Haag.

star
star
star
star
star
3.8 uit 5 / 4 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal