arrow_upward

7 kantoorruimtes: Hilversum

Op deze pagina vind je beschikbare locaties in Hilversum. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Waarom een kantoorruimte huren in Hilversum?

Hilversum is een gewilde locatie voor het hure van een bedrijfs- of kantoorruimte. De stad kent een stijgend inwonersaantal en een groeiend aantal grote bedrijven en startups. Hilversum heeft een belangrijke woonfunctie, maar is ook een echte werkstad. Vooral de mediabranche biedt veel werkgelegenheid. De centrale ligging van Hilversum maakt het een aantrekkelijke locatie voor het huren van een kantoorruimte.

Wat voor economie kent Hilversum?

De meeste mensen kennen Hilversum als de ‘mediastad’ van Nederland. Op dit gebied is Hilversum binnen Nederland een unieke stad en liggen er genoeg groeikansen in deze sector. Bedrijven die (indirect) verbonden zijn met de mediasector zijn dan ook goed vertegenwoordigd. Dit zijn niet alleen de grote omroeporganisaties maar ook diverse soorten kleinere bedrijven die een ondersteunende rol spelen bij bijvoorbeeld productie en marketing. Ook voor financieel dienstverleners en B2B bedrijven die zich richten op de mediasector is het huren van kantoorruimte in Hilversum een aantrekkelijke optie.

Wat zijn de opties voor een kantoorruimte in Hilversum?

Wil je een kantoorruimte huren in Hilversum, dan zijn er aantal beschikbare mogelijkheden die we hieronder kort zullen bespreken. Elke optie heeft een aantal voor- en nadelen en de beste optie hangt af van de specifieke wensen en behoeften van je bedrijf.

Een eigen kantoor in Hilversum

Een geheel eigen kantoor is een optie die vooral aantrekkelijk is voor grotere bedrijven die meer ruimte nodig hebben en die geen ruimte willen delen met andere bedrijven. Het grote voordeel is dat je veel vrijheid hebt wat betreft inrichting, uitrusting en gevelbelettering. Een nadeel zijn de kosten, die hoger liggen dan als je een kantoorruimte huurt in een business center.

Een kantoorruimte in een business center in Hilversum

Het huren van een kantoorruimte in een business center is een goede optie wanneer je nog geen behoefte hebt aan je eigen kantoor, maar wel graag een vaste werkplek hebt waar je ongestoord kunt werken. In een business center heb je je eigen kantoorruimte, maar deel je de gemeenschappelijke ruimtes met andere bedrijven. Dit scheelt in de kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en beheer. Verder zijn er vaak veel goede faciliteiten aanwezig die je kunnen ondersteunen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Een coworking space of flexplek in Hilversum

Het huren van een coworking space of flexplek is vooral heel aantrekkelijk voor zzp’ers of werknemers die vast in dienst zijn, maar niet iedere dag op kantoor hoeven te zijn. Je huurt een bureau of werkplek in een ruimte samen met andere professionals. Een coworking biedt veel mogelijkheden voor samenwerking of kennisuitwisseling, wat erg fijn kan zijn voor mensen zonder groot professioneel netwerk. Een nadeel is dat je geen vaste plekken hebt, en dat je beperkte invloed hebt op zaken als drukte en geluidsniveau. Veel coworking spaces bieden daarom aparte ‘stiltewerkplekken’.

De bereikbaarheid van een kantoorruimte in Hilversum

Huur je een kantoorruimte in Hilversum, of waar dan ook in Nederland, is het belangrijk om te kijken naar de bereikbaarheid van de kantoorlocatie. Vanuit omringende steden zoals Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is Hilversum uitstekend te bereiken met de trein. De stad kent drie NS stations en verder zijn er diverse busdiensten. Daarnaast is de gemeente druk bezig om Hilversum toegankelijker te maken voor autoverkeer, wat de bereikbaarheid van Hilversum sterk moet vergroeten.

star
star
star
star
star
4.5 uit 5 / 4 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal