arrow_upward

4 business centers: Capelle aan den IJssel

Op deze pagina vind je beschikbare business centers in Capelle aan den IJssel. Gebruik onderstaande zwarte zoekbalk om je zoekopdracht te specificeren en klik op een locatie voor meer informatie.Lees meer

Creëer zoekagent

Volledigoverzicht

Bestel meer informatie

Gratisenvrijblijvend

Contactpersoon

Huren in een business center in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel vind je diverse business centers waar je terecht kunt voor volledig ingerichte kantoorruimtes met professionele faciliteiten. Capelle aan den IJssel is een middelgrote stad van rond de 65.000 inwoners gelegen op een zakelijk aantrekkelijke locatie in de provincie Zuid-Holland. De stad kent ruim 2700 bedrijven en 37000 banen, waarvan de dienstensector met 59% van de banen het best vertegewoordigd is. Op afstand volgen handel/horeca/vervoer met 25% en bouw/industrie met 15% van de werkgelegenheid.

Het concept business center wint aan populariteit

Niet ieder bedrijf heeft behoefte aan een volledig eigen kantoor. Zeker niet de wat kleinere bedrijven en zzp’ers. Voor deze groep is het vaak veel aantrekkelijker om een kantoorruimte of zels een of enkele bureaus te huren binnen een groter kantoorgebouw. Een business center biedt deze optie: je bepaalt zelf hoeveel ruimte je wilt huren en je kunt meestal op korte termijn opzeggen. Dit flexible concept sluit goed aan op de wensen en eisen van moderne bedrijven.

In een business center huur je je eigen kantoorruimte of werkplek, terwijl je zogenoemde gemeenschappelijke ruitmes deelt met andere bedrijven en ondernemers. Dit zijn bijvoorbeeld vergaderruimtes, de kantine, de keuken en de receptie. Voor veel bedrijven is dit een populaire optie, want je betaalt alleen voor het aantal vierkante meters dat je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast heb je toegang tot een groot aantal faciliteiten zoals een telefoonservice, cateringservice, snel internet, receptiediensten, parkeergelegenheid en schoonmaak.

Voordelen van een business center in Capelle aan den IJssel

Er zijn diverse redenen waarom Capelle aan den IJssel een populaire vestigingsplaats voor bedrijven is. Ten eerste: de stad kent een ontzettend gunstige ligging met uitstekende verbindingen met de gehele Randstad. Bovendien ligt de haven van Rotterdam en de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport binnen handbereik.

Ten tweede is het ondernmersklimaat in Capelle aan den IJssel zeer gunstig. Uit een onderzoek uit 2016 van MKB-Nederland staat de stad op een zeer verdienstelijke 15e plek van Nederland en 2e plek van Zuid-Holland. De meest populaire locaties voor een bussines center in Capelle aan den IJssel zijn bedrijventerreinen Rivium en het Hoofdweggebied. Hier zijn de meeste bedrijven van de stad gevestigd en zijn representatieve kantoorruimtes beschikbaar.

Vind een geschikt business center via MatchOffice

Via MatchOffice.nl is het heel makkelijk om een nieuwe kantoorruimte of werkplek in een business center te vinden. Stap 1: bekijk en vergelijk onderstaande locaties. Stap 2: vraag meer informatie aan over interessante locaties of boek een bezichtiging. Stap 3: sluit een overeenkomst met de verhuurder. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

star
star
star
star
star
4.5 uit 5 / 2 stemmen
Je zoekopdracht leverde geen resultaat op
Sorteer op
format_list_bulleted
apps
Toon aantal